PRESTACIONS millors que una assegurança de lloguer

GARANTIA INDEFINIDA:
Cobrament garantit.
Garantim el cobrament mensual del seu lloguer fins que recuperi el seu habitatge, amb 1 mes de carència, sense esperar sentència.
Defensa Jurídica.
Ens ocuparem de tots els tràmits i compensarem qualsevol despesa jurídica derivada d’una reclamació per impagament: poders notarials, advocats, procurador, notificacions, taxes judicials i serralleria en cas de llançament.
Danys per actes vandàlics.
Compensem danys per actes de vandalisme en el seu immoble llogat fins a 3.000 €, des del primer euro, a diferència d'una assegurança lloguer que sempre imposen franquícies.
X
Protecció contra l´okupació.
Ens encarregarem de tot el procés judicial contra els ocupants il·legals que hagin incorregut al seu immoble durant els següents 3 mesos de la finalització de la Garantia.


*Aquesta operació de cobertura denominada GARANTÍA INDEFINIDA no té naturalesa jurídica d'operació d'assegurances, sent que SEAG no és una companyia asseguradora sinó una prestadora de serveis jurídics i garanties de lloguer, i per tant, no està supervisada per la Direcció General de Assegurances i Fons de Pensions.
EXEMPLE TARIFES:
Lloguer de 500 € (6.000 € / any)
Des de 3% = des de 180 € a l'any

* Mateix preu aplicable a locals, oficines, naus, garatges i parcel·les.
TAMBÉ
GARANTIM locals, oficines, naus, garatges i
parcel·les
Garanteix el cobrament del lloguer
centralita 672 250 870
de 10:00 a 18:00
info@seag.es
nom
correu electrònic*
telèfon*
codi postal immoble*
missatge*
checked
He llegit i accepto l' Avís legal y la Política de Privacitat
*camp obligatori
ENVIAR