Skip to content

Millors que una assegurança de lloguer

Garantia Indefinida*

Cobrament garantit.

Garantim el cobrament mensual del seu lloguer fins que recuperi el seu habitatge, sense esperar sentència.

Defensa jurídica.

Ens ocuparem de tots els tràmits i compensarem qualsevol despesa jurídica derivada d’una reclamació per impagament: poders notarials, advocats, procurador, notificacions, taxes judicials i serralleria en cas de llançament.

Danys per actes vandàlics.

Compensem danys per actes de vandalisme al seu immoble llogat fins a 3.000 €, des del primer euro, a diferència d'una assegurança de lloguer que sempre imposen franquícies.

Protecció davant l'okupació.

Ens encarregarem de tot el procés judicial davant els ocupants il·legals que hagin incorregut al seu immoble durant els següents 3 mesos de la finalització de la Garantia de lloguer.

Amplia l’import de prestació per a danys per actes vandàlics Per a totes les cobertures de danys per actes vandàlics cal que adjuntis al contracte de lloguer un annex fotogràfic signat tant per arrendatari com per arrendador, per demostrar l’estat en què es troba l’habitatge llogat

Aquesta operació denominada GARANTIA INDEFINIDA no té naturalesa jurídica d’operació d’assegurances, sent que SEAG no és una companyia asseguradora sinó una prestadora de serveis jurídics i garanties de lloguer, i per tant, no està supervisada per la Dirección General de Seguros y Fondos de Pensiones.

Exemple de Tarifes

Lloguer de 600 € (7.200 € / any)
Des de 3% = Des de 216 € / any

Mateix preu aplicable a locals, oficines, naus, garatges i parcel·les

Prestacions addicionals

PLUS: sense carències, Subarrendament amb contra "okupes".

S'elimina el primer mes de carència; SEAG afiança impagaments en cas de subarrendament total o parcial de l'habitatge; amb si l'immoble ha estat ocupat il·legalment per terceres persones, s'aplicarà la Garantia indefinida. El cost d'aquesta prestació correspon al 0,25% de la renda anual.

Exemple de Sense Carències: 18 €

Pagament fraccionat

Facilitem el pagament de la teva Garantia anual, fraccionant el rebut en 12 quotes. El cost d'aquesta prestació correspon al 0,25% de la renda anual.

Exemple de Sense Carències: 18 €

Cobrament Puntual

SEAG ingressa el lloguer de la teva renda el dia 1 de cada mes, pagui o no el teu llogater. El cost d'aquesta prestacion serà de 2% sobre la renda anual.

Exemple de Cobrament Puntual: 144 €

Impagament de subministraments: llum, aigua i gas. *

Compensem els impagaments en subministraments fins a 1.500 €, perquè no t'hagis de preocupar de factures que no et corresponen. El cost d'aquesta prestació correspon al 0,25% de la renda anual.

Exemple de Sense Carències: 18 €

Mateix preu aplicable a locals, oficines, naus, garatges i parcel.les.

Calculadora de preus

Millor que una assegurança de lloguer